27 nye lejligheder i den nye afdeling i nr. 34 ”Taghaven” bliver klar til indflytning i løbet af sommeren 2020. Prøvelejlighed er allerede klar til fremvisning medio januar. Lægeklinikken har åbnet i nye lokaler den 2. januar. Og Fitness World åbner den 17. februar 2020.

Fra den 1. juni bliver det muligt at flytte ind i de 27 nye boliger på 1. salen i nr. 34 – nu døbt Taghaven -, hvor blandt andet lægerne og tandlægerne tidligere havde adresse. Både lægerne og tandlægerne har fået helt nye klinikker i stueetagen i de lokaler, hvor der tidligere var bibliotek.

Perfekte og trygge boligrammer til singler, børnefamilier eller seniorer

Vi forventer, at interessen for de nye boliger bliver stor, udtaler Claus Østerlin, som er ansvarlig for udlejningen. Vi har i hele forløbet fået mange henvendelser fra folk, som allerede nu har været klar til at reservere en bolig.  Derfor bliver der nu mulighed for de interesserede til at se en færdig prøvelejlighed.

Lejlighederne får to egne elevatorer direkte op til lejlighederne samt adgang til Næstveds største tagterrasse på ca. 500 m2.  Claus Østerlin oplyser, at man har besluttet, at navnet på nr. 34 skal være Taghaven. Man har valgt dette navn, fordi det er tanken at forsyne tagterrassen med f.eks. højbede, som giver et hyggeligt havemiljø, hvor der bliver mulighed for socialt samvær og udeliv.

Tilmeld dig fremvisning i en prøvelejlighed

Claus Østerlin oplyser, at både pladser til fremvisning og lejlighederne tildeles efter først til mølle-princippet.

Facts:

  • Bolig-størrelser fra 78 kvm. – 111 kvm. fordelt på 2,3 og 4-værelses lejligheder.
  • 2 elevatorer med adgang til lejlighederne
  • Fælles 500 kvm. tagterrasse med direkte udgang fra lejlighederne
  • Dørtelefon og kælderrum til alle 27 lejligheder.
  • Indflytning 1. juni 2020

 

Butikscenteret er også under forvandling

Taghaven og de nye klinikker er ikke de eneste store byggeprojekter i Sct. Jørgens Park, der er gang i.  Også Faktas tidligere butik, har gennemgået en total ombygning, og står klar til åbning af et stort Fitness World Center den 17. februar 2020. Det er ikke tanken at udviklingen stopper her, da vi pt. arbejder med en helhedsplan for modernisering og udvikling af Sct. Jørgens Parks Butikscenter udtaler Claus Østerlin.