Fortid og nutid

Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter – blev færdigt og klar til åbning i 1967 og er dermed Danmarks 2. ældste butikscenter. Det var Jakob Hartmann, der var bygherre på projektet. I dag er butikscenteret – ligesom hele Sct. Jørgens Park – stadig ejet af Hartmann-familien, som i dag er repræsenteret ved 2. og 3. generation – Søren og Nicolai Hartmann.

Nå det hele på en gang

Sct. Jørgens Park – Næstveds butikscenter byder dig indenfor i en arkade, hvor de mere end 25 butikker ligger som perler på en snor. Netop butikkernes placering gør, at du her hurtigt og let kan finde lige netop den butik, som har det, du søger.

Hver tirsdag og fredag kører fiskebilen ind og åbner for salg af friske fisk, ligesom Guld Kyllingen hver onsdag supplerer med en pop-up-butik på P-pladsen.
Så tøv ikke med at besøge Sct. Jørgens Park, hvis du vil handle et sted, hvor udvalget dækker næsten alt det, som familien har behov for til hverdag og fest.

Butikscenteret rummer desuden Fitness World og Næstveds Lægeklinik samt Tandlægerne Sct. Jørgens Park, ligesom der også er et apotek. Også Fysium/FysioDanmark har træningscenter/testcenter med fysioterapi beliggende i butikscenteret.