I København går de såkaldte Town-House-lejligheder som varmt brød. I Sct. Jørgens Park – Jakobs Have – oplever man også en øget interesse for de 3-etagers penthouse-boliger, som populært kaldes Town-House. Et navn, de har fået, fordi man her faktisk får en lejlighed, der fremstår som et helt hus i ejendommen. Man kan kigge nærmere på den og 2 andre typer penthouseboliger, når der holdes åbent hus den 18., 25. august og igen den 1. september.

Trods sommerferie, sommervarme og stop i åbent-hus-arrangementerne i Jakobs Have hen over sommeren, har der været livlig aktivitet med flyttebiler ved de nye lejlighederne i Sct. Jørgens Park. Over halvdelen af de 42 nye eksklusive boliger i Jakobs Have er allerede lejet ud. Nu – hvor de fleste er tilbage til hverdagen – går man igen i gang med at holde åbent hus i de 2- og 3-etagers lejligheder. Claus Østerlin, der repræsenterer J.H. Administration, som ejer Jakobs Have, fortæller, at han har oplevet en øget interesse for både 2- og 3-etagers boliger med fremvisninger hen over sommeren. Og det er også disse boligtyper, man kan kigge nærmere på, når der inviteres til åbent hus på de to sidste søndage i august henholdsvis den 18. og 25. august samt søndag den 1. september.

Claus Østerlin fortæller i begejstrede vendinger om Town-House-boligen, hvor man træder ind i stueetagen til den 5-værelses lejlighed. Man går således direkte ind i en stor entré, hvor der er plads til barnevogn, cykler og meget mere. Kort sagt, har man her både egen entré og et praktisk opbevaringsrum, siger Claus Østerlin og fortsætter – Trappen til første sal fører op til lejemålets køkken-alrum med spiseplads til den store familie. Herudover er der 2 lyse værelser med skabsplads samt et lækkert badeværelse med vaskesøjle. På anden- salen er der endnu et værelse med skabsplads samt en lys stue med panorama- udgang til den private tagterrasse. Men. Town-House-lejlighederne er ikke de eneste man kan kigge nærmere på, når der er åbent hus. Det kan man også i de 2 andre penthouse-typer (H og J), som begge er i 2 plan og beliggende på 1. sal. Boligtype H er en 4-værelses lejlighed på 125 m2.. Boligtype J er også en 4-værelses lejlighed og har et areal på 113 m2. Claus Østerlin tilføjer, at der er store private tagterrasser til alle penthouselejlighederne, ligesom der også hører kælderrum med til alle boligerne i Jakobs Have.

Se mere på https://jakobshave.dk